Kako so oblikovalci v rekordnih treh mesecih izvedli elegantno prenovo 60 m² velikega stanovanja

  • Jun 14, 2021

Oblikovalci iz skupine podjetij "Fundament" so zasnovali 60 m² veliko stanovanje za mlado družino. Od začetka popravila do zaključka je minilo le 3,5 meseca. Notranjost je bila narejena v neoklasičnem slogu.

  • celotna površina: 60 m²
  • Mesto: Moskva
  • Tip hiše: Stanovanjski kompleks poslovnega razreda "Vavilova 4"
  • Število sob: evro dva
  • Proračun: 2,3 milijona rubljev
  • Kdo živi tukaj: mlada družina
  • Oblikovalci: GC "Fundament"

Dnevna soba

Na tla v dnevni sobi je bila položena parketna deska. Večstopenjski strop je bil dopolnjen z osvetlitvijo po obodu. Zrcalna plošča je postala naglasni detajl dekoracije. Stena za kavčem je bila okrašena z letvami, ki so zgradile simetričen vzorec.

Jedilna skupina je bila premaknjena k oknu. Noge jedilne mize odmevajo vzorec na plošči. Modri ​​stoli so razredčili nevtralno barvno shemo notranjosti.

Kuhinja

Porcelanska kamnita je bila uporabljena kot talna obloga v kuhinjskem prostoru. Komplet je bil zgrajen v obliki črke U. Del pulta je bil odpeljan na križišče tal, kar je pripomoglo k nadaljnjemu coniranju prostora.

Vgrajeni hladilnik je bil postavljen v nišo ob prezračevalnem kanalu, da je ustvaril pravilen delovni trikotnik - prostori za shranjevanje, pranje in kuhanje. Nizki predpasnik je nadaljevanje mize.

Spalnica

Del površine sobe je bil vzet za garderobo. Predelna stena z njo je bila okrašena z ozadjem. Vhod je bil skrit za drsnimi vrati.

Stena za vzglavjem je bila okrašena z mehkimi ploščami in ogledali z zlatimi vložki. Ta tehnika je pomagala vizualno razširiti meje prostora. Stenske svetilke so bile nameščene neposredno na zrcalno površino.

Hodnik

V nišo desno od vhodnih vrat je bila vgrajena garderobna omara. Zrcalne fasade vizualno povečajo prostor. Majhna viseča konzola je bila zapakirana v nišo v steni nasproti. Strop je okrasil kristalni lestenec.

Kopalnica

Kopalnica je bila urejena v svetlih barvah. Okras je združil marmor in mozaik iz porcelanastega kamna velikega formata. V prostoru za tuširanje je bila predvidena niša za shranjevanje kozmetike. Stranišče je bilo postavljeno v nišo nasproti.

Naročite se na kanal Fields, da boste prvi videli nove objave. Zanimiva mnenja v komentarjih so dobrodošla. Če vam je bil material všeč - všeč!

Facebook, Instagram, V stiku z